• Presto-UPS
  • +36 1 920 2600

Riello Master VDC

Riello Master VDC

  • Tiszta energia
  • Alacsony üzemeltetési költség
  • Hosszú élettartam
  • Nagy hatékonyság

 

Lendkerekes UPS rendszer

 

A Master VDC sorozat egy skálázható UPS rendszer, VDC vagy VDC-XE lendkerékkel kiegészítve.
Az UPS ideális megoldás, ha egy ECO adatközpontot szeretnénk tervezni a lehető legalacsonyabb PUE (Power Usage Effectiveness) aránnyal és a legmagasabb működési rugalmassággal.A Master VDC rendszernek számos előnye van a hagyományos akkumulátoros rendszerekkel szemben, beleértve: akár 99 %-os hatékonyságot, kompakt lábnyom (akár 50 %-os csökkenés), alacsonyabb költségek (TCO), és szinte azonnali újratöltési idő.Egy lendkerék modul elegendő áthidalási időt nyújt a helyi készenléti generátor indulásáig.
A szünetmentes áramforrás számára tiszta és stabil energiát biztosít.

 

Az egész rendszer skálázható, rugalmas teljesítmény (N + x), futásidőben a párhuzamos működésnek köszönhetően további UPS és/vagy lendkerék modulok, (akkumulátor egységekkel, ha szükséges az áthidalási idő növelése) köthetőek a rendszerbe.
Az alap konfiguráció (1 x UPS és 1 x lendkerék), a lendkerék által biztosított áthidalási idő elegendő arra, hogy az UPS kezelje a rövid hálózati kimaradásokat. Áthidalási idő növelésére kiegészítő akkumulátor egységek telepíthetőek.


VDC és VDC-XE lendkerék


Köszönhetően a rendkívül magas szintű megbízhatóságnak a VDC lendkerekes energiatároló sorozat egy biztonságos és megbízható energiaforrást biztosít az UPS rendszerek számára, ezzel segítve a kritikus alkalmazások védelmét.

 

A VDC lendkerék rendszer egy teljesen független eszköz. Úgy tervezték, hogy alkalmas legyen például adatközpontok, kórházak és ipari létesítmények számára. Ez tiszta energiaforrást biztosít a fogyasztóknak a kinetikus energia tároló rendszer és a beépített IGBT alapú konverter segítségével.
VDC lendkerék rendszerek kétféle kivitelben a VDC normál és a  VDC-XE  kiváló teljesítményt nyújtanak nagyon rövid és nagyon nagy teljesítmény kibocsátás mellett.


A VDC lendkerék sorozat a kinetikus energiát forgó tömeg formájában tárolja (forgás 36 000 f/p-el) egy szigetelt tartályban.
A szabadalmaztatott technológia tartalmaz egy lendkerék agyat, amely űrrepülő minőségű acélból készül, nagysebességű állandó mágneses motor generátort, érintkezés mentes mágneses csapágyakat, amelyek üzem közben lebegnek és tartják a forgórészt, valamint egy kitűnő érintőképernyős kezelőrendszert, amely alapvető információkat szolgáltat a rendszer teljesítményéről.
Ezek a műszaki jellemzők eredményezik a VDC modellek nagyon magas szintű hatékonyságát.

 

 

 

 *
 *
 *
+36
 *

Egyéb tulajdonságok

TISZTA ENERGIA

Környezetbarát, akkumulátormentes szünetmentes áramellátó rendszer.

 

NAGY HATÉKONYSÁG - INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

Moduláris bővítési lehetőség a nagyobb teljesítmény érdekében akár üzem közben is.

 

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

20 éves élettartamú lendkerék, a normál 7 év élettartamú akkumulátorokhoz képest.

 

ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK

Könnyen telepíthető és karbantartható.

 

2 ÉV GARANCIA