• Presto-UPS
  • +36 1 920 2600
A Riello UPS Frost és Sullivan Innovációs Díjat kapott

A Riello UPS (RPS SpA), a világ egyik legnagyobb UPS gyártója
megkapta a rangos EMEA Versenyképes startégia Frost és Sullivan Innovációs Díjat.

A Frost & Sulliavan Best Practive Awards díjátadásra a Jumeirah Cartlon Tower Knightsbridge, Londonban került sor.

A Frost Sullivan díj odaítélésnél az alábbi szempontokat vettek figyelembe, a Riello UPS teljesítményét a legfontosabb területeken mint a stratégia, piaci pozíció és a versenyképesség. A vállalat bizonyította kiemelkedő növekedését az ágazatban, széles termékkínálattal, valamit a vállalati stratégia és a beruházások számos megoldásával mely vonzza a környezetbarát európai vásárlókat.



Roberto Facci,a Riello UPS értékesítési igazgatója beszédében kiemelte: "Ez egy csodálatos díj a Riello UPS számára, és jó látni, hogy ilyen sok különböző vállalkozás volt a jelöltek között, ez a sokszínűség az innováció terén is elképesztő".


Frost és Sullivan a díjat nyert cégről: "Riello UPS egy olyan cég, amely ereje révén megjelenik minden termékcsalád és szolgáltatás szegmensben, valamint a vállalati menedzsment, elfogadásával stratégiai kezdeményezések megvalósításához folyamatos növekedés az kiváló szünetmentes tápegységek piacán .
"A cég dicséretre méltó vásárlói visszajelzések mellett, a növekedési szemléletmódja különbözteti meg a versenytársaktól. Éppen ezért méltó kedvezményezettje a 2011-es Frost & Sullivan Competitive stratégia Innovációs Díjnak”

A Frost Sulliva Best Practice díjjal ismerik el azokat a cégeket akik példamutató eredményeket értek el számos iparágban.