• Presto-UPS
  • +36 1 920 2600

Riello Master Switch háromfázisú

Riello Master Switch háromfázisú

  • Védelem tápellátási hibák ellen
  • Redundáns áramkörök
  • Teljes mikroprocesszoros vezérlés

Teljesítmény tartomány: 100-600 A

A Master Switch egy általánosan használt statikus átkapcsoló a folyamatos tápellátású alkalmazások között a rugalmasság növelése érdekében. A rendszer UPS-el együtt vagy különálló eszközként is használható.
 

MŰKÖDÉSI ELV


A MASTER SWITCH redundánsforrást ad kritikus berendezésekhez és automatikusan átteszi a csatlakoztatott terhelést a két külön AC áramforrás között. Az áthelyezés lehet automatikus, amikor a bemeneti tápellátás a beállított tűréseken kívül esik, vagy manuálisan az elülső kezelőpanelről, illetve távvezérléssel a kommunikációs hálózat segítségével.


VÉDELEM TÁPELLÁTÁSI HIBÁK ELLEN


Abban az esetben, ha a két áramforrás egyike nem tér vissza a megengedett tűréshatárok közé, a MASTER SWITCH a többi terhelést a második áramforrásra teszi át (ez azonnal megtörténik, ha a két áramforrás szinkronban van).

 

VÉDELEM A KÖRNYEZETI ZAVAROK ELLEN
túlterheléses és tehelési hibák ellen


Túlterhelés vagy hiba fellépése esetén az STS eszközön belüli védelmi rendszer konfigurálható úgy, hogy meghatározott szintnél lekapcsolja az áramot. Az UPS utáni berendezés rövidzárlata esetén a MASTER SWITCH leválaszthatja a terhelést a károsodások elkerülése érdekében.

 *
 *
 *
+36
 *

Egyéb tulajdonságok

 

• A kényes ipari és IT alkalmazások áramhibák és terhelési hibák elleni teljes védelem


• Teljes mikroprocesszoros vezérlés, ami garantálja:
- a gyors és biztonságos áthelyezést az erőforrások között
- minden paraméter felügyeletét az LCD kijelzőn
- az SCR-ek folyamatos ellenőrzését
- távdiagnosztikát (RS232 és TCP/IP)


• Redundáns áramkörök:
- A belső logikához két külön és független áramkörön jut a tápellátás, amelyek üzem közben cserélhetők, így biztosítható, hogy ne szakadjon meg a terhelések tápellátása
- Abban az esetben, ha mindkét áramforrás által szállított tápellátás meghibásodik, a teljes rendszer működését a redundáns tápellátás funkció biztosítja, amely a tápellátást külső, független készenléti áramforrásból kapja


• Nagyfokú védelem
- Kimeneti rövidzárlat esetén a MASTER SWITCH blokkolja a két áramforrás közötti átkapcsolást, így kiküszöböli a rövidzárlat továbbterjedésének veszélyét és annak következményeit a többi folyasztóra.
- A visszatáplálás ellenőrző áramkör automatikusan bekapcsolja a védelmi eszközöket, hogy megakadályozza az áram visszatáplálást a MASTER SWITCH bármely bemenetén.
- A MASTER SWITCH ’redundáns ventillátor plus’ elnevezésű redundáns szellőzéssel rendelkezik. Ennek a funkciónak köszönhetően abban a ritka esetben, ha két ventillátor egyidejűleg hibásodik meg, a többi még mindig képes a névleges terhelésnél termelődő hő elszállítására. A ventillátorok üzem közben cserélhetőek, így nem szükséges leállítani a rendszert javításkor.


• Könnyű hozzáférés elölről
- a tápkábel csatlakozások könnyen hozzáférhetőek alulról
- a kártyanyílások meghatározott területen helyezkednek el, ami gyors diagnosztikát/cserét tesz lehetővé
- minden rész ellenőrizhető, karbantartható és/vagy cserélhető.