• Presto-UPS
  • +36 1 920 2600

Presto-UPS Kft-t magyar magánszemély alakította az európai vezető UPS gyártó RIELLO Power Solutions Spa - magyarországi képviseletére.


A cég a szünetmentes áramellátás területén vállal projekteket, munkákat 0,3 - 6400kVA teljesítmény-tartományban az egyedi számítógépes munkaállomástól erőművi igényekig. Széleskörű termék és szolgáltatás csomagot biztosít vevőkörének. IT rendszerekhez illeszthető adatszolgáltató (SNMP) és szinte minden operációs rendszerrel kommunikáló platformmal, a legkorszerűbb technológia kerül kereskedelmi forgalomba a gyártótól.

A professzionális ipari megoldások pontos felmérés és kivitelezés eredményeképpen valósulnak meg. Mindemellett nagy hangsúlyt fektet a vállalkozás a vevőszolgálatra is.

A felhasználók, vevők elégedettsége a szervezettség, kiszolgálás fokmérője.


A RIELLO típusú egy- és háromfázisú szünetmentes áramforrások mellett, 5-12 éves élettartamú zárt ipari akkumulátorok, akkumulátor telepek teljes skálájának (7-120 Ah kapacitáshatárok között) forgalmazása a legnagyobb volumenű tevékenység.


A képviselt RIELLO Electronica Group 1983-ban alakult, szünetmentes áramforrások, biztonságtechnikai termékek gyártására és automatizálásra specializálódott szervezet. Gyorsan fejlődő, immár 35 éves gyártási tapasztalattal rendelkező cégholding, mely főképpen az IT, elektronika, telekommunikáció, automatizálás és szenzortechnika területén foglal el kiemelkedő helyet. A cég alapítója, tulajdonosa Pilade Riello, aki négy fiával együtt vezeti az óriás cégcsoportot. Az elektronikai csoport vezetője, ahová a szünetmentes áramforrás (UPS) gyártás is tartozik, Pierantonio Riello.

Ma a RIELLO PS cég az Európai éllovas a szünetmentes áramforrás (UPS) gyártásban.


Az UPS rendszerek folyamatos energiaellátást garantálnak minden olyan technológiának, ahol a hálózati betáplálás rövid kiesése is nagy kárt okoz: ilyenek lehetnek például számítógép-termek, orvos-elektronikai eszközök, ipari berendezések, automata gyártósorok vagy radar/telekom eszközök. Olyan nemzetközileg elismert partnerek együttműködésével, mint az AVS Electronics, Telcoma Automation, Innowatech és Ceimu; valósulhat meg a rohamosan fejlődő IT széles körű felhasználói igényeinek maximális kielégítése.


A Presto-UPS Kft. az ipar számos területére, különböző technológiák ellátására biztosít nagy teljesítményű UPS berendezéseket, ahol jelentős nagyvállalatok, multinacionális cégek évtizedes partnereként szerepel. A hosszú múltra visszatekintő szakmai tapasztalatnak köszönhetően több, mint 1500 darab eladott szünetmentes tápegység (UPS) telepítését, karbantartását és szervízelését végzik szakemberei országszerte.

Igény esetén teljeskörű óriás-teljesítményű szünetmentes áramellátási projektek kivitelezését is szívesen koordinálja a vállalkozás.