• Presto-UPS
  • +36 1 920 2600

Riello Multi Switch 16 A

Riello Multi Switch 16 A

Multi Switch javítja az elektromos ellátás folyamatosságát. A működés elve garantálja a nagyobb megbízhatóságot, lehetőség van egy-egy UPS (on-line automatikus bypassal való összekötésének), vagy több UPS párhuzamosításához. Teljes védelem hálózatkiesés és fogyasztói hibák ellen

Extrém folytonossági szolgáltatás

 

Multi Switch javítja az elektromos ellátás folyamatosságát. A működés elve garantálja a nagyobb megbízhatóságot, lehetőség van egy-egy UPS (on-line automatikus bypassal való összekötésének), vagy több UPS párhuzamosítására.

 

MŰKÖDÉSI ELV


A Multi Switch biztosítja az elektromos elosztó és távoli menedzsment lehetőségét legfeljebb nyolc hálózati eszköz számára. A táplálást egy vagy két közvetlen hálózati eszközök, vagy a UPS vagy a kettő kombinációjával látja el.
Multi-Switch-re minden típusú fogyasztó csatlakoztatható (akár nyolc, egyenként maximum 3 A teljesítményű eszközt), vagy a két áramforrást (A és B). A terhelések a LCD kijelzőn láthatóak. Lásd: "működési elv" diagram.

 

VÉDELEM TÁPELLÁTÁSI HIBÁK ELLEN


Ha az egyik áramforrás nem működik, Multi Switch átkapcsolja a fogyasztókat a második áramforrásra (váltás a pillanatnyi, akkor is ha két különböző típusú UPS-ről van szó).

 

VÉDELEM FOGYASZTÓI HIBÁK ELLEN


Ha hiba lép fel az egyik fogyasztón (például rövidzárlat vagy túlterhelés esetén), a Multi Switch lekapcsolja a fogyasztót, hogy a többi eszköz számára ne okozzon zavart.

 *
 *
 *
+36
 *

Egyéb tulajdonságok

 

  • Teljes védelmet nyújt hálózati és terhelési hibák ellen
  • Rugalmas áramforrások: Multi Switch az áramellátás 2 különböző forrásból (2 hálózati eszköz, 2 UPS vagy a kettő kombinációjával. Különböző teljesítményű UPS-ek nél is használható)
  • 19 "rack-be szerelhető
  • Távoli felügyelet soros interfészen keresztül
  • Konfigurációs szoftverrel rendelkezik

2 ÉV GARANCIA