• Presto-UPS
  • +36 1 920 2600

Riello UPS CSS

Riello UPS CSS

  • Kettős bemenet
  • Megfelel a EN 50171 szabványnak
  • Hosszabb akkumulátor élettartam
  • Folyamatos 120%-os túlterhelhetőség

A Központi Ellátó Rendszer az EN 50171 szabványnak megfelelően készült.

 

A Riello UPS CSS (Central Supply System) sorozat az EN 50171 szabványnak megfelelően készült, ezért ideális megoldás olyan épületekben való telepítéshez, ahol a tűzvédelmi előírások szigorúak és különösen a vészvilágítási rendszerek áramellátásához. Ez azonban nem minden, a Riello UPS CSS sorozata más vészrendszerek áramellátására is alkalmas, mint pl. az automatikus tűzoltó rendszerek, füsteltávolító berendezések és szénmonoxid érzékelő eszközök, valamint kényes területeken bizonyos biztonsági rendszerek. A központi ellátó rendszer (CSS) használata biztosítja a rendszerfelállítási és karbantartási költségek csökkentését valamint az időszakos ellenőrzéseket egyszerűbbé és gyorsabbá teszi.

 *
 *
 *
+36
 *

Egyéb tulajdonságok

KETTŐS BEMENET


A Riello UPS CSS sorozat minden modellje alapfelszereltségben kettős bemenettel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy normál működés és akkumulátor üzemnél kötelezően előírt ellenőrzést rendkívül könnyen és teljesen biztonságosan egy bemenő kapcsoló segítségével el lehessen végezni. Ez a kapcsoló megszakítja a gép áramellátását anélkül, hogy a bypass vezetéket megszakítaná, amely a teszt hibája esetén a terhelés ellátását biztosítja.

 

MAGAS TÖLTŐÁRAM ÉS AKKUMULÁTOR FELÜGYELETI RENDSZER


A megfelelő akkumulátor felügyelet döntő a CSS megfelelő működéséhez vészhelyzetben. A Riello UPS akkumulátor felügyeleti rendszere számos jellemzőt és lehetőséget tartalmaz, hogy a lehető legjobb teljesítményt, hosszú élettartamot és a szabvány által megkövetelt feltöltési időt érje el. A Riello UPS CSS sorozat úgy készült, hogy megfeleljen az EN 50171 szabványnak és biztosítsa, hogy az akkumulátorokon magas legyen az áramszint, lehetővé téve a feltöltést a teljes hálózat nélküli üzem 80 %-ig 12 órán belül. A Riello UPS CSS alkalmas hermetikusan zárt ólomsavas (VRLA), AGM és GEL akkumulátorokhoz, valamint nyitott szellőzésű és nikkel akkumulátorokhoz. Az akkumulátor típusától függően különböző töltési módszerek állnak rendelkezésre. A hőmérsékleten alapuló feltöltési feszültség kompenzáció megakadályozza az akkumulátor túltöltését és túlmelegedését. A mélykisülés elleni védelem megakadályozza az akkumulátor teljesítményének csökkenését és az akkumulátor károsodását.

 

MAGAS TÚLTERHELHETŐSÉG


Ahogy az EN 50171 szabvány megkívánja, a Riello UPS CSS sorozat úgy készült és úgy lett méretezve, hogy a folyamatos túlterhelést (időkorlát nélkül) a gép névleges teljesítményének 120 %-ig támogassa.

 

AKKUMULÁTOR POLARITÁSCSERE ELLENI VÉDELEM


Az EN 50171 kötelező előírása szerint az akkumulátor polaritásának cseréje elleni védelem biztosítja a karbantartást végzők biztonságát és megakadályozza a rendszer károsodását abban az esetben, ha az akkumulátor polaritását gondatlanságból felcserélik.

 

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK


A már említett jellemzőkön kívül a Riello UPS CSS sorozat ugyancsak rendelkezik az UPS sorozatoknál már megszokott megbízhatósággal és rugalmassággal, valamint kompatibilitást kínál a fő opciókkal és tartozékokkal.

 

MODELLEK


A Riello UPS CSS sorozat mind az egyfázisú, mind a háromfázisú modelleken alapulva két termékcsaládba van sorolva, 1h és 3h, úgy optimalizálva, hogy max. 1, illetve 3 órás üzemet biztosítsanak névleges terhelésnél az EN 50171 szabványban meghatározott előírások szerint.
Különösen a 3h sorozatban lévő modellek rendelkeznek transzformátoron alapuló technológiával és a kapcsolt terhelésnek maximális védelmet biztosítanak.