• Presto-UPS
  • +36 1 920 2600
Frost and Sullivan Év vállalata díj

Riello UPS kapta a Frost and Sullivan Év vállalata díjat


A Riello UPS Európa egyik legnagyobb szünetmentes tápegység gyártója, megkapta a Frost & Sullivan "UPS Company of the Year" díját. A Frost & Sullivan széleskörű elemzést végzett a Szünetmentes tápegység (UPS) piacon, magával ragadta a Riello UPS termékválasztéka, valamit a növekedési és fejlődési stratégiája. A Company of the Year díjat olyan cégeknek ítélik oda, amelyek kiemelkednek a növekedési stratégia, végrehajtás és a nagyfokú innovációs megvalósítás a termékek és technológiák terén. Kiemelték a cég vezető szerepét, vevői értékek és a piaci terjeszkedés terén.


A Riello UPS folyamatosan a legjobb öt UPS gyártó közé sorolható az elmúlt évtizedben a európai piacon. A bevételek 85%-os emelkedést mutatnak 2011-ben 2005-höz képest, miközben a piaci részesedés 9%-ról 11%-ra emelkedett 2011-ben. A 2011-ben felvásárolt Marm Riello UPS ausztrál cég, része a Riello stratégiájának, hogy fenntartsák közvetlen jelenlétüket világszerte.

Gautham Gnanajothi a Frost & Sullivan fejlesztés elemzője mondta: " Egy kiterjedt és változatos portfóliója minőségi termékeknek, különböző alkalmazási területekhez, amelyhez társul egy külön ügyfél centrikus megközelítés. Mindez hozzájárul a Riello sikeréhez."
 

"Tekintettel a 2008-2010 időszakra, mely egyike volt a legkeményebbeknek Európában és világszerte. A Riello erőteljes növekedése tükrözi, hogy  a társaság legkiválóbb termékeket és szolgáltatásokat kínálja ügyfelei számára."

Fabio Passuello, a Riello UPS vezérigazgatója monda: "A Riello azon dolgozik, hogy elérje célját, a kiterjedt globális jelenlétet. Azokon a terülteken, ahol a közvetlen jelenlétet nehéz elérni, a Riello együttműködik magasan képzett és hatékony értékesítési hálózattal, és létrehozott egy erős partneri hálózatót, a gyorsabb értékesítés érdekében. A Frost & Sullivan nagy megtiszteltetés és megerősítés a Riello számára, hogy teljeskörű szolgáltatást kínál készülékeivel, kellő megbízhatósággal és rugalmassággal.  "

"A legújabb fejlesztésű Multi Sentry sorozat jól tükrözi a Riello előre mutató megközelítését. A 10-120kVA tartományban kínálja ezen család termékeit ügyfelei számára mely akár 50%-os energia megtakarítást is kínál számukra, egy hagyományos UPS rendszerrel szemben."

A Frost & Sullivan Best Practices díjak elismerik a vállalatok különböző regionális és globális piacokon bizonyított kiváló teljesítményét, olyan területeken mint a vezetés, technológia innováció, termékfejlesztési stratégia.

A Frost & Sullivan 50 éves van jelen az üzleti életben egy globális kutatási szervezetként,  1800 elemzővel és tanácsadókkal, akik nyomon követik több mint 300 iparágat és több mint 250000 vállalatot. A cég kutatási filozófiája a vezérigazgató teljes mindent körültekintő szemlélete adja ami a kutatási csapat alapja is. Ez az egyedi megközelítés lehetővé teszi számukra, hogy meghatározzák, mely vállalat mely kategóriába illik és ennek függvényében tudják elemezni a növekedést, innovációt és a vezetést. Megállapítási és vizsgálatai alapján a Frost & Sullivan büszkén mutatja a 2012-es Európai-Company of the Year Szünetmentes tápegység díjazottját az RPS Spa-t (Riello UPS).