• Presto-UPS
  • +36 1 920 2600

Riello Master Industrial

Riello Master Industrial

  • Ipari kivitel
  • Magas ICC
  • Redundáns szellőzés
  • IP31/42 védelem

Teljesítmény tartomány: 30 - 80 kVA

 

DC BUS 220 Vdc
Ideális ipari létesítményekhez

 

A Master Industrial számos telepítési környezetbe alkalmas ahol rezgés, mechanikai feszültség, vagy por van jelen és általában ott, ahol az üzemi körülmények nem ideálisak a piaci normáknak megfelelő termékekhez. A Master Industrial kompakt méretekkel és magas minőségű kimenettel rendelkezik, ami maximális teljesítmény védelmet nyújt ipari alkalmazásokhoz: ipari folyamatok, petrolkémia, erőmű, energia, stb.


A Master Industrial on-line kettős konverziójú UPS (VFI SS 111 az IEC 62040-3 szerint) transformátor szigetelésű inverterrel. 

 

 *
 *
 *
+36
 *

Egyéb tulajdonságok

 

IPARI KÖRNYEZET


A Master Industrial termékcsalád ideális olyan telepítési környezetekben ahol rezgések, mechanikai hatások, vagy por miatt, a működési feltételek kedvezőtlenek a szokásos UPS típusok számára.

 

MAGAS ICC


A magas zárlati áram (Icc =3 In) alkalmassá teszi olyan terhelésekhez, melyek nagyon magas áramcsúcsokat igényelnek indításkor, vagy üzemállapot változáskor.FOLYAMATOS 220 V FESZÜLTSÉG


A bemeneti transformátor és inverter garantálja a szigetelést az egyenáramú oldalon,  így az akkumulátorokét is, amelyek 220 Vdc feszültségre méretezettek (108 - 114 elem). Ezek általában széles körben bevezetettek az ipar egész területén.

 

RENDUNDÁNS SZELLŐZÉS


Külön figyelmet fordítottak a 100 %-os tartalék ventillátorok meglétére, amelyek garantálják, hogy névleges terhelésnél üzem közben a ventillátorok fele működjön. Ezen kívül minden egyes ventillátor ellenőrzés alatt áll, esetleges zavar vagy hiba esetén vészjelzést küld.
Az Easy Source beviteli funkciók, a Battery Care rendszer, valamint a rugalmasság és a kommunikációs képességek megegyeznek a hagyományos Master MPS típussal.

Leválasztó transzformátor
UPS Csoport Szinkronizáló (lásd UGS)
Hot csatlakozó eszköz (PSJ)
Aggregátor interface
Párhuzamos konfiguráció készlet
Üres akkumulátor szerkény, nagyobb autonómiára
Kábel bevezetés szekrények
IP31/ IP42 védelem

 

 

2 ÉV GARANCIA