• Presto-UPS
  • +36 1 920 2600

Riello Vision Rack

Riello Vision Rack

A Vision Rack UPS család:  800 VA-tól 1100 VA-ig.

 

A Vision Rack egy line interactive UPS, amely szinuszos kimeneti feszültséggel és kommunikációs csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik. Megvédi a hozzácsatolt berendezést a táphálózat hibáitól (AVR), feszültség csökkenéstől és áramkimaradástól, lökésszerű terhelésektől.

 

 *
 *
 *
+36
 *

Egyéb tulajdonságok

MAGAS VÉDELEM
A Vision Rack egy automata belső feszültség stabilizáló (AVR) védelmet biztosít feszültségesések és túlfeszültség ellen, az akkumulátorok igénybe vétele nélkül. AVR segít csökkenteni az akkumulátorok használatát, ezálltal biztosítva ezek rendelkezésre állását teljes kapacitással áramkimaradás esetén. Elektromágneses interferenciás (EMI) szűrők segítségével további védelmet nyújt a tüskék és transiens áramok ellen.
A terhelés áramellátása folyamatos abban az esetben is, ha a hálózati áramellátás megszűnik. Ilyen esetben az inverter az energiát a belső akkumulátorokból nyeri. A szünetmentes tápegység védelmet nyújt a PC, a hálózat, a telefon vonal/ modem kapcsolat (RJ45-RJ11) részére is.
 

MAGAS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS
Az UPS akkumulátor cseréje egyszerűen megoldható ,mert könnyen hozzáférhető az előlap mögötti részen.
Mélykisülési védelem segít csökkenteni az akkumulátor öregedését.

SOKOLDALÚSÁG
VSR változata tartalmaz egy Emergency Power Off kapcsolót a teljes elektromos leállításra, vészhelyzet esetén.
A "hideg indítás" funkció lehetővé teszi a Vision Rack beindítását , ha nincs hálózati áram, vagy alternatív áramforrás van jelen.

FEJLETT KOMMUNIKÁCIÓ

  • Fejlett kommunikáció, többplatformos, minden operációs rendszerhez és hálózati környezethez: Windows 8, 7, 2008 Server, Vista, 2003 Server, XP, Linux, Mac OS X, Sun Solaris, Linux és egyéb Unix operációs rendszerek.
  • Menedzsment szoftver
  • Plug and play - Microsoft certified
  • USB port / Soros RS232 port / Kommunikációs Slot


2 ÉV GARANCIA

További képek