• Presto-UPS
  • +36 1 920 2600

Riello Multi Guard Industrial

Riello Multi Guard Industrial

  • Moduláris megoldás
  • Ipari kivitel
  • Feljett kommunikáció

Teljesítmény tartomány: 20-160 kVA

 

Modularitás és szilárdság

 

A Multi Guard Industrial sorozat speciálisan a folyamatos áramszolgáltatásra lett kifejlesztve minden olyan szektorban, amelyek a speciális környezeti feltételek vagy védelmet igénylő ipari folyamatok miatt kritikusnak minősülnek.

Különálló 20 kVA változatban és 20 - 160 kVA közötti moduláris változatban is kapható.
A Multi Guard Industrial, amely alkalmazkodik a bemeneti feszültséghez két változatban kapható: egyfázisú és három-fázisú kimenettel, míg a bemeneti oldal mind 120°-al eltolt fázisú hármas három-fázisú tápellátást (három-fázisú 400 V+N), mind fázisban lévő hármas tápellátást (egy-fázisú 230 V+N) befogad. Az UPS a tápellátás felismerő funkciónak köszönhetően alkalmazkodni tud a bemeneti tápellátáshoz külön konfiguráció nélkül, biztosítva ugyanazt a teljesítményt mindkét feszültségfajta esetén.

 *
 *
 *
+36
 *

Egyéb tulajdonságok

 

NULLA HATÁS AZ ÁRAMFORRÁSRA

 

A benne lévő technológiának köszönhetően a Multi Guard Industrial minden, a korlátozott áramú tápellátási hálózatba építéssel kapcsolatos problémát megold, ahol az UPS-t generátor látja el és ahol ugyanaz a hálózat egyfázisú (pl. vasút feszültsége) és három fázisú (pl. tartalék áramellátás generátorról) áramforrásokat is tartalmaz. A Multi Guard Industrial nulla hatással van az áramforrásra, legyen az akár elektromos hálózat vagy generátor egység, egyfázisú vagy három-fázisú:

 

  • áramforrás feszültség felismerés (egy/három-fázisú) a paraméterek beállítása vagy újra konfigurálása nélkül
  • bemeneti áramtorzítás <3 %
  • bemeneti teljesítménytényező 0.99
  • lágy indítás funkció, amely biztosítja a progresszív egyenirányító indítást
  • indítás késleltetés funkció az egyenirányítók újraindításához, amikor a hálózati áramellátás helyreállt, ha a rendszerben több UPS van.
  • "hideg indítás" funkció az UPS akkumulátoros indításához.

 

Ezen kívül a Multi Guard Industrial szűrő és áramtényező korrigáló szerepet is betölt az UPS-től a hálózat felé, mivel kiküszöböli a felharmonikusokat és a szolgáltató által gerjesztett meddő teljesítményt.

 

KOMPATIBILIS AZ IPARI KÖRNYEZETTEL

 


Mechanikai szerkezete a Multi Guard Industrial-t különösen sokoldalúvá teszi a különböző szektorokban való alkalmazáshoz.
Az alapelemek a 20 kVA UPS-ek. A szekrénybe max. négy 20 kVA-os modul építhető be és párhuzamosan max. két szekrény kapcsolható össze nyolc UPS modulhoz és 160 kVA teljesítményhez.  A modul összekötő kapcsok úgy vannak elhelyezve, hogy a kommunikációs jel csatlakozók elkülönüljenek és elválasztódjanak a tápcsatlakozóktól (bemenet, kimenet, bypass vezeték, akkumulátor), így teljes védelmet biztosítva az áramellátó hálózat által gerjesztett zavaroktól, amelyek ipari környezetben tipikusan fellépnek.
Mindkét változat (egyfázisú és három-fázisú kimenet) a tápellátó vezetéktől elkülönített bypass ággal rendelkezik. Ez nagyobb rendelkezésre állást biztosít, amelyben a vevőnek preferenciális vezetéke lehet a bypasshoz, amelyet nem korlátoz esetleges zavar vagy áramkimaradás, ami az UPS tápellátó vezetékében előfordulhat.

 

 

Az UPS modul levegőárama elölről hátrafelé irányul, ami lehetővé teszi az UPS telepítését bármely környezetbe és megakadályozza a felülszellőző szekrényeknél előforduló belépési problémákat.
A Multi Guard Industrial sorozat minden UPS-e felszerelhető párhuzamos kártyával, relékártyával, nyolc programozható kimenettel és három bemenettel (amiből egy programozható) és két bővítőnyílással a kommunikációs interfész kártyákhoz a MultiCOM sorozatból, ami az UPS-t az ipari környezetben jellemző különböző típusú protokolokkal és felügyelőrendszerekkel teszi kompatibilissé. A szekrény max. négy UPS modult tartalmazhat. Akkora helye van, hogy elfér benne minden védelmi eszköz és szétkapcsoló az egyes modulokhoz (4 bemeneti leválasztó, 4 akkumulátorleválasztó, 4 bypass ág leválasztó és 4 kimeneti leválasztó), valamint egy kézi bypass a négy modul elválasztásához és az áramfolytonosság garantálásához abban az esetben, ha az összes UPS egység meghibásodik vagy a rendszer tervezett vizsgálata folyik. 
A szekrény olyan területtel is rendelkezik, amelybe az áramfelügyelet teljes tartozéksorozata behelyezhető a vevő kérésére (villámhárító, energiamérő, földkisülés érzékelő, kimeneti elosztó, kioldótekercs, stb.), így a megoldás kompakt és bármilyen alkalmazási területen optimális.

 

MODUL PLUG & PLAY MEGOLDÁS


Multi Guard Industrial egyetlen 20 kVA UPS modulként is kapható és bármely, a felhasználó által szolgáltatott szekrénybe vagy mechanikus tartóba beépíthető. Az áramkapcsok (bemenet, kimenet, akkumulátor) Harting csatlakozókkal vannak csatlakoztatva, ami egyszerűséget és üzembiztonságot nyújt behelyezéskor / eltávolításkor, védelmet az elektromos érintkezőktől és ellenállást az ipari környezetben jellemző környezeti állapotokkal szemben (por, páratartalom, lebegő vegyi részecskék). 
A hibás modul eltávolítását, cseréjét, vagy további UPS modul beillesztését a rendszerbe a rendelkezésre álló áram vagy redundancia növelésére a rendszer felelős kezelője könnyedén el tudja végezni.

 

TELJES RUGALMASSÁG


Multi Guard Industrial ideális megoldás olyan ipari környezetekben, ahol az UPS-t az alkalmazásra jellemző különböző igényekhez kell illeszteni. Az egyfázisú és három-fázisú eltérő kimeneti feszültségen kívül az UPS modul különálló egységként is használható vagy párhuzamosan beépítve egyszerűen a párhuzamos konfigurációs kártyát behelyezve a modul elején lévő bővítőnyílásba, az UPS az igényektől függően növekedhet (20 - 160 kVA között).

 

2 ÉV GARANCIA

További képek