• Presto-UPS
  • +36 1 920 2600

Riello PowerShield

Riello PowerShield

A PowerShield3 hatékony, felhasználóbarát UPS kezelést biztosít oszlopdiagramos megjelenítéssel a főbb információk, mint a bemeneti feszültség, UPS terhelés % és akkumulátor töltöttség % kijelzésére.

A PowerShield3 hatékony, felhasználóbarát UPS kezelést biztosít oszlopdiagramos megjelenítéssel a főbb információk, mint a bemeneti feszültség, UPS terhelés % és akkumulátor töltöttség % kijelzésére.

A szoftver részletes információkat is ad a hibaállapotokról és az UPS üzemi jellemzőiről.

A PowerShield3 kliens/szerver felépítéssel lett kialakítva, amely rugalmassá és könnyen használhatóvá teszi, valamint többnyelvű és on-line támogatást biztosít.

 *
 *
 *
+36
 *

Egyéb tulajdonságok

  • Egymás utáni és prioritásos kikapcsolás: a PowerShield3 biztosítja az egyedi és hálózatba kapcsolt PC-k felügyelet nélküli kikapcsolását, védve a munkafolyamatokat és a legszélesebb körben használt Windows alkalmazásokat. A felhasználó határozhatja meg a saját kikapcsolási eljárását és hogy a kritikus számítógépek (szerverek) milyen sorrendben állítsa le.
  • Multi-platform kompatibilitás: A PowerShield3 TCP/IP kommunikációs protokollt használ a platformok lehető legszélesebb tartományának szabványosított irányításához és felügyeletéhez. Ez lehetővé teszi a különböző platformok felügyeletét egyetlen helyről, például egy UNIX szerver felügyeletét Windows-al működő számítógépről, amely különböző földrajzi területen elhelyezkedő UPS-hez van csatlakoztatva távközlési hálózattal (intranet) vagy internettel.
  • Eseménynaplózás: A PowerShield3 felhasználók beprogramozhatják saját kikapcsolási eljárásukat részletes kikapcsolási és bekapcsolási forgatókönyv megadásával a rendszer biztonságának és a hasonlóan fontos energiatakarékosság érdekében.
  • Üzenetkezelés: A PowerShield3 a felhasználót folyamatosan tájékoztatja a helyi és hálózatba csatlakoztatott UPS és a környezeti érzékelők állapotáról. A felhasználó listát állíthat össze, hogy ki kapjon e-mail, sms vagy fax üzenetet hiba vagy üzemzavar esetén.
  • Beépített SNMP kliens: A PowerShield3 beépített SNMP ágenssel rendelkezik az UPS irányításához, amely minden szükséges információt el tud küldeni, az RFC 1628 MIB standard és környezeti érzékelők használatával szűri azokat. A PowerShield3  ingyenesen letölthető a www.riello-ups.com weboldalról.
  • Kommunikációs szoftver segítségével lehetséges kezelni az UPS kompatibilis SNMP menedzsment állomásokat, mint a HP Open View, a Novell és az IBM ManageWise NetView.

Biztonság, könnyű használat és csatlakoztatás, a kommunikáció jelszóval védett az UPS rendszer biztonsága érdekében. Az új feltárási/böngészési funkcióval minden védett számítógépre vagy LAN-ra csatlakoztatott RIELLO UPS megjeleníthető lista formájában. LAN csatlakozás hiányában a támogatást a modem-alapú kommunikáció biztosítja.

További képek