• Presto-UPS
 • +36 1 920 2600

Riello Master HP UL

Riello Master HP UL

 • 480 Vac - 60 Hz bemenet
 • Magas túlterhelhetőség
 • IGBT technológia
 • Magas hatékonyság >98,5%

Teljesítmény tartomány: 65 - 250 kVA

 

A hihetetlen minőségű, megbízhatóságú és energiatakarékos Master HP termékcsalád kibővült a 480Vac - 60 Hz UL változattal, amely elérhető 65-250 kVA teljesítmény tartományban. Az IT vezetőkre, menedzserekre, CTO-ra egyre nagyobb nyomás nehezedik, hogy az adatközpontok és ipari folyamatok által támasztott változásokra és növekedésekre rugalmasan és fennakadás nélkül reagáljanak. Mivel a keresés mindig a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb rendszer felé irányul, a Riello UPS ezen igényeknek megfelelendő fejlesztette ki a Master HP UL termékcsaládot. Több, mint egy innovatív technológia fejlesztésű UPS, ez egy ugrás a jövő háromfázisú technológia terén. Az IGBT és DSP (Digital Signal Processor) processzorokkal megvalósított kétszeres konverziós on-line technológiának köszönhetően a Master MPS sorozat az IT rendszerek és ipari berendezések maximális védelmét és magas minőségű áramellátását biztosítja.

 

Különösen alkalmas a létfontosságú alkalmazásokhoz, VFI SS 111 besorolással rendelkezik (Voltage and Frequency Independent) az IEC EN 62040-3 szabványnak megfelelően. Ez a sorozat a hagyományos tirisztoros egyenirányító helyett IGBT egyenirányítót tartalmazó új konfigurációval készült szinuszos bemenő árammal. Eltérően a piacon lévő más UPS technológiáktól, a kettős konverziós technológia galvanikusan szigetelt kimenet garantálja a minőségi tápegységet, az elektromos anomáliáktól teljesen védett bemeneti oldalon. Súlyos energia ellátási problémák esetén is állandó kimeneti teljesítményt biztosít.

 *
 *
 *
+36
 *

Egyéb tulajdonságok

 

NULLA HATÁS A FORRÁSRA


A Master HP UL az IGBT-n alapuló egyenirányítós összeállítás által biztosított előnyökkel bír. Ez tovább csökkenti az UPS hatását a helyi tápellátásra és egyszerűsíti a telepítést, ahol korlátozott elektromos tápellátás, vagy kisebb generátorméret áll rendelkezésre. A Master HP UL  ‘Nulla forráshatású’-nak minősül és a következőket nyújtja:
 

 

 • alacsony bementi áramtorzítás – kevesebb, mint 3%
 • magas bemeneti teljesítménytényező 0,99
 • lágyindítás, amely fokozatos egyenirányító indulást biztosít
 • késleltetett indítási fázis a hálózati tápellátásra való visszatéréskor, ha több UPS van a rendszerbe kapcsolva.
   


A Master HP UL nagy teljesítményű szűrő szerepét is betölti, amellyel védi az UPS előtti áramforrásokat a terhelés által gerjesztett harmonikusoktól és meddő teljesítményektől.
 

 


AKKUMULÁTOR KEZELŐ RENDSZER


Master HP UL a Battery Care rendszert használja, amely optimalizálja az akkumulátor teljesítményét, ezzel is meghosszabbítja azok élettartamát.
 

 


RUGALMASSÁG


A kimeneti leválasztó transzformátor biztosítja a galvanikus leválasztást a terhelés az akkumulátor irányába. Az UPS két külön áramforrásról táplálható (hálózati áram és egy másik vésztartalék áramforrás), amelyek növelik a párhuzamos rendszer konfigurációk rugalmasságát ezzel növelve a rendelkezésre állást.

 

 

2 ÉV GARANCIA