• Presto-UPS
  • +36 1 920 2600

Riello Master MPS

Riello Master MPS

  • Párhuamosíthatóság
  • Hatékonyság vezérlő rendszer (ECS)
  • Nagy túlterhelhetőség
  • Egyedi megoldások

Teljesítmény tartomány: 10 - 800 kVA

 

Abszolút védelem

 

Master MPS sorozat maximális védelmet és teljesítmény minőséget biztosít bármilyen típusú terhelésekhez, különösen kritikus alkalmazások, rendszerek és elektromos orvosi berendezések, ipari folyamatok és távközlés eszközök területén. A Master MPS termékcsalád on-line kettős konverziós UPS (VFI SS 111 szerint IEC 62040-3 EN), leválasztó trafóval rendelkezik.

 *
 *
 *
+36
 *

Egyéb tulajdonságok

KÖNNYŰ FORRÁS
Az UPS a legújabb bemeneti áramfelvétel technikával rendelkezik, beleértve a progresszív egyenirányító indulás lehetőséget, ezzel csökkentve az akkumulátor töltési áramát. Ezek a tulajdonságok teszik Master MPS típust környezetbarát és a generátorokkal kompatibilis UPS típussá.

AKKUMULÁTOR ELLÁTÓRENDSZER: AKKUMULÁTOR MAXIMÁLIS ELLÁTÁS
Hagyományosan, ha van hálózati tápellátás, az UPS az akkumulátorokat tölti. Az inverterhez akkor kell akkumulátoros energiát használni, ha a bementi ellátás meghibásodik. Ezért a hatékony akkumulátorkezelés és ápolás alapvető fontosságú az UPS általános teljesítőképességének biztosításához vészhelyzet esetén. A Master MPS akkumulátorkezelő rendszer számos olyan jellemzővel rendelkezik, amely optimális teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít:

• Kétszintű töltésmód a töltőáram optimalizálása és a töltésidő csökkentése érdekében
• Hőmérséklet kompenzáció és mélykisülés védelem az általános akkumulátor öregedés csökkentésére.
• Töltésgátló rendszer az elektrolit fogyasztás csökkentése és a VRLA akkumulátorok élettartamának növelése érdekében
• Előrejelző akkumulátor teszt az esetleges akkumulátor elhasználódás vagy hiba felderítésére

A Master MPS különböző akkumulátor típusokkal kompatibilis: nyílt ólomsavas és AGM valamint Gel VRLA, NiCd.

RUGALMASSÁG
A Master MPS széleskörű alkalmazásokhoz használható, beleértve az IT és a legigényesebb ipari környezeteket is. Az UPS kapacitív terhelések tápellátására is alkalmas, mint a fázisjavító egységek, a tényleges teljesítmény csökkentése nélkül 0,9 kapacitívtól 0,8 induktívig. A tartozékok és opciók széles választékával, komplex konfigurációval és rendszerfelépítéssel maximális energia rendelkezésre állás garantálható, és új UPS egység beillesztése a meglévő felhasználók félbeszakítása nélkül történhet. A Riello UPS csoport szinkronizáló (UGS) és a párhuzamos rendszereket összekötő (PSJ) fejlett csoport használatával párhuzamos és redundáns rendszerek alakíthatók ki a lehető legmagasabb szintű rugalmasság és rendelkezésre állás biztosításához.

MAXIMÁLIS MEGBÍZHATÓSÁG ÉS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS
Max. 8 egység vagy N+1 redundáns kapcsolható össze osztottan vagy központosan párhuzamosan. A párhuzamos összekötés különböző teljesítményű modellek között is lehetséges. Üzem közbeni bővítés (HSE): lehetővé teszi új UPS beiktatását a meglévő rendszerbe a már működő UPS kikapcsolása vagy bypass üzemmódra kapcsolása nélkül. Ez maximális terhelésvédelmet biztosít karbantartás és bővítés közben. Maximális rendelkezésre állás a párhuzamos busz kábel leválasztása esetén is: a rendszer “HIBATŰRŐ”. A csatlakozó kábel hibája nem befolyásolja és továbbra is szolgáltatja az energiát a terhelésnek egyéb megoldás nélkül, és anélkül, hogy rendellenességet jelezne.

OPCIÓK
• UGS - UPS csoport szinkronizáló Lehetővé teszi, hogy 2 vagy több nem párhuzamosan kötött UPS szinkronizálva maradjon még áramhiba esetén is.
Az UGS szintén lehetővé teszi, hogy a RIELLO UPS szinkronizálva maradjon egy független áramforrással, még akkor is, ha a teljesítménye különböző.
• PSJ – párhuzamos rendszereket összekötő. Két párhuzamosan működő UPS csoportot köt össze kapcsolóval. Az alárendelt UPS csoport állandóan szinkronizál a fő csoporttal. Ha valamelyik párhuzamosan kötött csoportban valamelyik UPS meghibásodik, a PSJ automatikusan beköti a többi UPS-t a másik csoportba a külső bypasson keresztül.

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS
A Master MPS kompakt és kis helyigényű, a 200kVA rendszer helyigénye csupán 0.64 m2. A belső részek elölről hozzáférhetők, a felső szellőzés segíti elhelyezést szűk adatfeldolgozó vagy üzemi helyiségben megkönnyíti.
A Master MPS fal mellé is állítható, mivel nem szükséges a hátsó vagy oldalsó panelhez való hozzáférés karbantartás vagy szellőzés céljából.

EGYEDI MEGOLDÁSOK
Az UPS az Ön igényeihez igazítható. Az egyedi alkalmazások és igények érdekében forduljon a TEC-hez.

FEJLETT KOMMUNIKÁCIÓ
• Kompatibilis a TeleNetGuard-al a távkarbantartáshoz
• Fejlett multi-platform kommunikáció minden operációs rendszerrel és hálózati környezethez: PowerShield3 felügyeleleti szoftver Windows 2008, Vista, 2003, XP; Mac OS X, Linux, Novell és a legnépszerűbb Unix operációs rendszerekhez.
• Az UPS PC-hez való közvetlen csatlakoztatására szolgáló kábellel kerül szállításra (Plug and Play)
•Kettős RS232 soros port
• Nyílás a hálózati adapter részére, vészkikapcsoló (EPO) interfészhez, amely lehetővé teszi az UPS távkikapcsolását vészhelyzet esetén.
• Távoli led vezérlő panel vagy a grafikus kijelző.